Ponedeljak 20.02.2012.
15:03
Vestionline, Press

Sepahan odjavio Partizan zbog trenera Izraelca!

Sraman potez čelnika Sepahana - Avram Grant

Crno-beli su zbog Avrama Granta već morali da otkažu planirani boravak u Dubaiju, a sada su ostali bez rivala za 24. februar, pretposlednji dan priprema u Antaliji!

Sve je bilo dogovoreno da tim hrvatskog stručnjaka Cice Kranjčara odmeri snage sa srpskim šampionom, međutim, Iranci su juče obavestili ljude iz Partizana da odustaju od utakmice jer njihova zemlja ne želi da ima bilo kakve kontakte sa Izraelcima.

Trener crno-belih bio je veoma ljut zbog ovakvog postupka iranskog kluba.

"Utakmica je otkazana i zbog toga sam razočaran. Nezvanično mi je rečeno da Iranci ne žele nikakav kontakt, jer sam Izraelac. To je sramota! Nikada nisam mešao politiku i sport. U Engleskoj sam radio sa mnogo Arapa i stekao sam prijatelje među njima", rekao je Grant.

On se posle poraza od Šahtjora (2:1) osvrnuo na taj meč.

“Mislim da smo odigrali dobro i to protiv jakog tima kakav je Šahtjor. Jedan njihov igrač košta više od našeg celokupnog budžeta”, rekao je Grant i istakao da je prvi gol primljen nesrećno a drugi uz pomoć sudija koje su odsvirale sumnjiv penal.

"Pored toga svega smo digrao prilično kvalitetno. Mi smo dali jedan lep gol, imali smo nekoliko dobrih šansi, naročito iz kontanapada. Naravno, ne može da se kaže da je bilo dobro ako izgubite, ali mislim da su igrači stvarno korektno odradili svoj deo posla”, rekao je Grant.

Izraelski trener se osvrnuo i na priče engleskih medija da je Čelsi voljan da plati 14 miliona funti za dolazak Lazara Markovića.

“Ma kakvi, to nije tačno. Pa da ima išta od toga, Roman Abramovič bi mi to rekao, mi smo u konktaktu. Ne, zaista nema ništa od te ponude”, rekao je Grant.

2024 © - Vesti online