Ponedeljak 20.02.2012.
10:28
Vestionline, sportal.rs

Srna: Robi, Partizan je bolji, biće šampion

"I Partizanu i nama je ova utakmica bila praktično generalna proba. Mi doduše imamo još jednu takmicu za dva dana, igramo sa Anžijem. Partizan je ekipa koju dobro poznajemo, igrali smo u protekle četiri godine četiri puta. Radi se o dobro organizovanom timu koji je minulih sezona igrao Ligu šampiona, Ligu Evrope, i imam samo komplimente na njihov račun. Igrali smo takođe i protiv Zvezde i uprkos simpatijama prema Robiju, mislim da će Partizan osvojiti prvenstvo, jer ima bolju i kvalitetniju ekipu", ocenio je Srna koji već devetu godinu nosi dres Šahtjora.

Hrvatski reprezentativac je biraim rečima govorio o Avramu Grantu, ali i Aleksandru Stanojeviću. Nije ostao ravnodušan ni na kvalitet Lazara Markovića.

"Meni se veoma sviđa trener koji je vodio Partizan, ali sa Grantom su dobili jednu novu dimenziju, jedno iskustvo. Vidi se da znaju da igraju na kontranapade, da su vrlo disciplinovani u odbrani, da su kvalitetni, pogotovo onaj mali u napadu (Lazar Marković, prim.aut.), koga čeka velika karijera".

2024 © - Vesti online