Nedelja 19.02.2012.
11:39
Vestionline, sportal.rs

Đilas zapretio navijačima "večitih"

"Nadam se da ćemo gledati pravo finale"

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Dragan Đilas upozorio je navijače Zvezde i Partizana da će u slučaju i najmanjeg incidenta u finalu Kupa Radivoja Koraća, biti preduzete rigorozne mere.

"U slučaju da se ponovi neprimereno skandiranje i vređanje, kao tokom polufinalnih mečeva, tokom finala ćemo preduzeti vrlo rigorozne mere. Završni turnir Kupa treba da bude praznik srpske košarke u kome Nišlije i ljudi iz drugih gradova imaju priliku da uživaju, a ne poligon za iživljavanje pojedinaca i manih grupa na tribinama. Nadam se da ćemo gledati pravo finale, bez incidenata, da će sve proteći u korektnoj atmosferi", rekao je Đilas.

Gurović: Zvezda uzima kup

Bivši košarkaški reprezentativac Milan Gurović bio je prisutan u hali "Čair", gde je posmatrao polufinalne okršaje u Kupu Radivoja Koraća.

"Došao sam u Niš tek za polufinalne borbe. Očekivao sam pobedu Zvezde i mogu da kažem da je ovaj turnir organizovan na nivou na kojem je bio naš legendarni košarkaš Radivoj Korać", rekao je Gurović.

Pri prognozi za pobednika finala, Gurović nije imao previše dileme.

"Očekujem pobedu Zvezde", kratko je prokomentarisao Gurović.

Za trofej Radivoja Koraća boriće se Crvena zvezda Diva i Partizan mts. Finalni okršaj zakazan je za 20 časova i 30 minuta.

2024 © - Vesti online