Petak 17.02.2012.
16:18
Beta, 24sata.hr

Anđelina Džoli u Zagrebu bez Breda Pita

Anđelina Džoli izlazi iz aviona kojim je pristigla u Zagreb
 

Džoli je u glavni grad Hrvatske stigla sama, iako je bilo najavljeno da će doputovati i njen partner, glumac Bred Pit. U Zagreb je doputovala privatnim avionom iz Pariza.

Hrvatski mediji navode da je Džoli s glumačkom ekipom u hotelu "Vest in" (West Inn), gde će biti i prijem za oko 700 zvanica povodom večerašnje premijere filma u bioskopu "Sinestar arena" (CineStarArena).

Slavna glumica navodno će se je u predsedničkom apartmanu odmoriti od puta i presvući za svečanu premijeru koja počinje u 19.00 časova.

Očekuje se da će Anđelina Džoli posle prijema otputovati iz Zagreba.

Premijeri filma prisustvovaće i ekipa prevođena glumcima Radetom Šerbedžijom, Brankom Đurićem, Žanom Marjanović, Goranom Kostićem i Vanesom Glođo.

Na premijeru dolazi i predsednik Hrvatske Ivo Josipović.

Okupljanje na "crvenom tepihu" počinje oko 17.00 sati, a očekuju se mnoge ličnosti javnog i estradnog života Hrvatske.

Rediteljski i scenaristički prvenac Anđeline Džoli sa ratnom tematikom izazvao je različite reakcije u regionu - od odobravanja većeg dela javnosti, do osude u delu BiH i Srbije.

Anđelina Džoli je u Hrvatskoj prvi put bila rošlog leta, na Brionima gde je gledala Radeta Šerbedžiju u naslovnoj ulozi predstave "Kralj Lir". Potom se surela i sa predsednikom Hrvatske Ivom Josipovićem.

Za premijeru njenog filma u Zagrebu vlada veliko interesovanje domaćih i stranih medija.

2020 © - Vesti online