Petak 17.02.2012.
18:27
24sata.info

Dženifer Hadson u rimejku "Telohranitelja"?

Nazivaju je naslednicom Vitni Hjuston: Dženifer Hadson
 

Iako se snimanje rimejka najavljuje još od početka prošle godine, sad bi to trebalo da bude u čast preminuloj divi Vitni Hjuston, a navodno smatraju da je Dženifer Hadson idealna za tu ulogu:

"Na dodeli Gremija je pokazala da može da bude velika zvezda kao i Vitni. Ona je savršen izbor za tu ulogu".

Podsetimo, Vitni je, dan nakon njene smrti na ovogodišnjoj dodeli Gremija, odata počast izvedbom jednog od njenih najvećih hitova, "I Will Always Love You", koji je otpevala Dženifer Hadson.

Pročitajte još o Dženifer Hadson: "Dečko me spasio od sigurne smrti"

U filmskom hitu iz 1992. godine glavne su uloge odigrali su Vitni Hjuston i Kevin Kostner. Scenario za novu verziju napisaće Džeremaja Fridman i Nik Palmer.

Ranije se pisalo kako producenti za glavnu ulogu žele mladu zvezdu svetskog glasa kojoj bi novi "Telohranitelj" mogao da poslužiti isto onoliko koliko je pre gotovo 20 godina originalni film poslužio Vitni. Među imenima koja su se spominjala su bile Rijana, Bijonse, Dženifer Lopez, Keri Andervud i Tejlor Svift, pa čak i Majli Sajrus.

Ne zna se još ni ko će zameniti Kevina Kostnera, a kao njegovi mogući naslednici na poziciji telohranitelja su se spominjali Čening Tejtum, Mark Valberg, Dvejn Džonson "The Rock" i 50 Cent.

2024 © - Vesti online