Četvrtak 16.02.2012.
20:24
Blic

Ako glasate za njih u Leskovcu roboti će čuvati decu, a kola leteti

Robot koji ljuljuška slatke plavokose Leskovčane

Na početku snimka se prikazuju scene grada pretrpanog smećem, uz poruku: "Da li želite ovakav Leskovac?" Zatim se postavlja pitanje: "Ili želite ovakav Leskovac?" i prikazuje futuristička vizija grada na Veternici, očigledno posle pobede reformista.

U reformisanom Leskovcu dadilje-roboti, nalik C3PO iz "Ratova zvezda", ljuljuškaju nasmejane, plavokose, male Leskovčane. Grad nadleću leteći automobili, a panoramu iscrtavaju soliteri futurističkog, cilindričnog oblika, i jarko osvetljenje pasarele.

Reformistička stranka je, inače, nedavno proslavila četiri godine rada u Leskovcu. Tvrde da imaju 500 članova i 2.000 simpatizera, veliku podršku mladih glasača na Internetu i da su među prvima pokrenuli internet kampanju.

Dekan i političar vizionar: Milan Višnjić

Centrala Reformističke stranke je u Nišu, a predsednik stranke je dr Aleksandar Višnjić, čiji je otac čuveni Milan Višnjić, dekan Medicinskog fakulteta u Nišu.

Dekan Višnjić je u javnosti poznatiji po tome što je tokom dugogodišnjeg mandata na Fakultetu zaposlio devet članova porodice, od kojih deo nije kvalifikovan za radno mesto u naučno-obrazovnoj instituciji. On je već pet mandata prvi čovek Medicinskog fakulteta, iako za to ne postoje zakonski osnovi. Za praktično 12 godina zaposlio je užu, ali i širu familiju, pa čak i majku svog zeta.

2024 © - Vesti online