Četvrtak 16.02.2012.
20:33
Scandal

Čola: Obožavateljka je napala nožem moju suprugu!

Pevač Zdravko Čolić
 

- Moja supruga zna sve o meni. Sa njom delim sve u životu. Ispričam joj ja sve čega se setim, ali mnogih se stvari ne mogu setiti, dugačak je život bio. Ako bi me pitala, ja bih joj sve rekao – rekao je Zdravko i otkrio oko čega se on i Sandra najčešće prepiru.


- Najčešće se prepiremo oko toga šta deca smeju, a što ne smeju. Nemoj ovo, pazi ono… ja se tu uopšte ne snalazim. Sandra je stroga higijeničarka i ako u kući ne skidam cipele, nastaju problemi. Ali stvarno nemamo nekih nesuglasica u braku. Nekima sve smeta, ne mogu da gledaju ženu sa viklerima u kući, meni ništa ne smeta. Što sam stariji, to sam tolerantniji, ništa mi ne smeta, samo da je zdravlja – kaže Zdravko, koji nije ljubomoran na svoju suprugu jer za to nema razloga. Ipak, Sandra i te kako pamti jedno jako neprijatno iskustvo koje je imala sa Zdravkovom obožavateljkom:


- Jednom je nožem napala neka moja obožavateljka i isekla po licu. Drugih većih neprijatnosti nije imala jer se ne eksponira, nije taj tip, a i ja smatram da ženu i decu treba ostaviti po strani od javnosti – kaže Zdravko.


Iako ima bezbroj ponuda za svadbe, Čolić nikada ne bi na to pristao jer ga je, kako kaže, sramota. Silna pisma obožavateljiki je jedno vreme čuvao u garaži na Grbavici, ali kada je došao rat, potrošena su na grejanje. Danas 60-godišnji Zdravko se ne plaši godina.


- Pun sam energije i osećam se kao da mi je pola manje od ovoga što imam. Jedino kad vidim koliko su mi deca mala, onda se prepadnem pa kontam – joj, samo da sam zdrav dok deca ne stanu na svoje noge. Tu se čovek malo zabrine i to te malo štrecne, kontaš, što se nisi ženio sa 25, ali to je to, Božja volja i sudbina, iz ove kože ne mogu pobeći – zaključio je Čolić i tajnu o tome kakav je ljubavnik sa napunjenih 60 godina zadržao za sebe.

2024 © - Vesti online