Četvrtak 16.02.2012.
18:12
Vestionline

Vojska platila dug za struju porodici Radosavljević

Milica Radosavljević je izjavila novinarima da su od Elektrodistribucije dobili obaveštenje da je Vojska Srbije podmirila njihov račun za struju u iznosu od 44.137 dinara.

Ogorčeno na vlast u Srbiji: Milica Radosavljević

Ona je pre desetak dana obavestila novinare da nisu više u situaciji da plaćaju struju pošto je prvobitni dug Vojske Srbije sa 1.043 dinara sa kamatama narastao na 71.000 dinara, koji su oni sa reprogramom duga uspeli da smanje na oko 45.000 dinara.

Posle novinskih napisa porodicu Radosavljević je posetio načelnik Uprave za odnose sa javnošću Ministarstva odbrane pukovnik Milivoje Pavković. On je tada rekao da je prema evidenciji vojske taj dug za struju plaćen.

Pavković je kazao i da će Vojska Srbije izmiriti dug za struju porodice Radosavljević koja je pokazala patriotski gest za vreme NATO bombardovanja, kada je u svoju kuću primila 15 vojnika radarske jedinice kojima je tokom 42 dana ukazala gostoprimstvo.

U petočlanoj porodici Radosavljević čiji su svi članovi nezaposleni, jedino primanje je Predragova penzija od koje žive njegova supruga, ćerka i njeno dvoje maloletne dece.

2024 © - Vesti online