Subota 18.02.2012.
08:00
Vestionline

Šta tvoje seksualne fantazije govore o tebi?

Seksualne maštarije često mogu otkriti dosta o osobi koja ih ima...hm....
 

Seks na brzaka

Maštaš o prezgodnom tipu kojeg upoznaješ u klubu, i s kojim nakon flerta i nekoliko seksi pogleda, na brzinu uradiš ONO negde iza kluba? Uz to, sanjaš da si u toj situaciji ti ta koja dominira i određuje pravila igre, odnosno, maštaš o divljem seksu bez emocija. 

Ti si žena koja je u stvarnom životu jako emotivna, ali zato u svojim fantazijama odlaziš u svet neobaveznog seksa kako bi dobila poštovanje koje misliš da ne dobijaš dovoljno u stvarnom životu.

Kako maštariju pretvoriti u delo: Kad tvoj frajer najmanje očekuje, iznenadi ga nekim divljim i dominantnim seksom. Neka on bude iznenadan, vatren i nevaljao. Ti odigraj glavnu ulogu, ako treba čak mu zaveži ruke maramom. To će zadovoljiti lavicu u tebi, a veruj nam, i tvoj dečko će biti oduševljen kad upozna tvoju "vatrenu stranu".

Želiš da te gledaju

Sanjaš o tome kako te treća osoba posmatra dok vodiš ljubav, a uz to se i ta osoba

Želiš da te gledaju? Ti si egzibicionista...ali sputani

napali? Ili jednostavno u snovima uživaš u seksu u kojem ti uživaš s frajerom kojeg voliš dok oko vas prolazi gomila ljudi.

 

Ti si osoba koja je prirodno sklona egzibicionizmu, ali osećaš se sputanom zbog okoline u kojoj živiš.

 

Kako maštariju pretvoriti u delo: Ako si u vezi, svoju fantaziju podeli s partnerom što će ga dodatno napaliti prilikom seksa. A ako ste dovoljno hrabri, pokušajte da to uradite stvarno na javnom mestu - na primer u WC-u neke bučne diskoteke. Ukoliko si solo, zavedi zgodnog konobara, nepoznatog tipa u kafiću ili nekoga koga već dugo želiš, ali neka to bude kratko i slatko.

Maštaš o grubom seksu

Sanjaš o seksu u kojem si podčinjena, ili pak o seksu u kojem će frajer s tobom voditi ljubav dok ti spavaš, a pritom će biti pomalo grub?

Maštaš o podčinjenosti - možda ti fali inicijativa

Ti si osoba kojoj nedostaje samopouzdanja i nisi spremna za preuzimanje inicijative u krevetu. Ta osobina se provlači i van kreveta - u svim odnosima tražiš osobu koja će biti dominantna.

Kako maštariju pretvoriti u delo: Ukoliko želiš da ispuniš svoju maštariju podeli je s partnerom, ali kada ti je ispuni vodi računa o tome da se možeš osećati ili jako dobro, ili jako loše jer ti ovakav postupak može "srozati" samopouzdanje.

Posmatranje para koji poznaješ

Maštaš o seksu u kojem sa sigurne udaljenosti posmatraš svoju drugaricu dok vodi ljubav sa svojim dečkom?

 

Osim što si poprilično znatiželjna, ovakva maštarija znači da si zavidna i da u prijateljici vidiš konkurenciju.

 

Kako maštariju pretvoriti u delo: Nikako. Stručnjaci kažu da ova maštarija ima više veze sa samopouzdanjem nego sa seksualnošću, pa radije poradi na jačanju svojih vrlina i obuzdavanju ljubomore i zavisti.

A znaš li koje su najluđe muške fantazije? Pročitaj OVDE!

2024 © - Vesti online