Četvrtak 16.02.2012.
12:24
Večernje novosti

Anđa kupila 2.500 karata za svoj film

Anđelina uplakana na premijeri
 

Holivudska glumica Anđelina Džoli prezentovala je publici u Sarajevu svoj film prvenac "U zemlji krvi i meda". Dvorana Zetra je bila ispunjena do poslednjeg mesta, a od ukupno 6682 prodate ulaznice glumica je sama kupila 2.500, piše hrvatska "Gloria".
 

Anđelina je kupljene ulaznice dala članovima raznih humanitarnih udruženja i žrtvama rata koje je upoznala dok je snimala film. Sudbina ljudi koji su preživeli rat, holivudsku glumicu jako je dirnula kao i ratna prošlost cele Bosne i Hercegovine.
 

Inače, pored pune dvorane koja je glumicu dirnula do suza i impresionirala je, Anđelina je od zlatara Seje Sofića dobila nakit. Najpoznatiji sarajevski zlatar za nju je izradio prsten od zlata i gorskog kristala, ali i jedan od srebra sa pozlatom i minđuše. Nakit je replika nakita iz 14. veka koji se Anđelini veoma dopao, dok je listala katalog zlatare.  

Nakon premijere filma Anđa se na privatnoj zabavi družila s izabranim gostima. Dok su se predstavnici medija i okupljeni plašili da joj priđu, Džolijeva je rešila da preuzme inicijativu i započne razgovor.
 

- Ajde da počnemo, jer ako nastavimo da pijemo, a ne pojedemo ništa, neće biti dobro

- rekla je Anđelina.

2024 © - Vesti online