Četvrtak 16.02.2012.
10:30
Vestionline, mozzartsport

Englezi ljuti na Vengera

Čak i kada Arsenal nije blistao u Premijer ligi, tim sa Emirejtsa je na dostojan način prezentovao engleski fudbal na međunarodnoj sceni. Međutim, u bolnih 90 minuta na San Siru to nije bio slučaj. Sam Venger priznaje to.

Ovo je šokantan rezultat, šokantna igra. Pravili smo grešku za greškom i zaslužili smo da budemo kažjeni. Ovu noć nikada nećemo zaboraviti, jer ovo je bila naša daleko najgora utakmica u Evropi”, iskreno je posle meča rekao Francuz.


“Ni u jednom trenutku nismo bili u meču. Bili smo očajni i u napadu i u odbrani. Teren jeste bio katastrofalan, ali to se može reći i za našu igru”, nastavio je Venger, koji i sam kaže da su šanse Tobdžija da doguraju do četvrtfinala Lige šampiona sada u domenu teorije. 

Trener Arsenala je, ipak, odgovornost za poraz prebacio na igrače rekavši da, iako je bilo i njegovih grešaka, ne misli da je Milan na taktičkom planu dobio utakmicu.

Mediji su, pak, ‘pljunuli’ po svima.


“Kukavice umrle od srama”, naslov je u Sanu u kome se navodi da se Van Persi i družina nisu videli na terenu.

Gardijan piše da je poraz od Milan poniženje za Arsenal, Independent da Tobdžije i Venger “žive u prošlosti”, a Dejli Telegraf preporučuje treneru da rasformira sadašnji sastav kako bi spasao svoju glavu.

Alegri: Želeo sam još golova
 

"Mogli smo još dva gola da postignemo, u Evropi morate da koristite sve šanse koje imate. Rezultat je mogao da bude ubedljiviji, sada putujemo u London bez opuštanja, moramo da damo gol tamo da budemo sigurni", tvrdi Alegri posle pobede od 4:0.

2024 © - Vesti online