Sreda 15.02.2012.
19:42
tportal

Anđelinin bivši muž otkriva istinu o njoj

Bilo nekad: Anđelina Džoli i Bili Bob Tornton
 

I Anđelina i Bred su imali veliki broj partnera u prošlosti, ali ovogodišnji dan zaljbljenih su proveli proveli ne skidajući oči jedno s drugog, piše Daily Mail. Zlatni holivudski par, koji podiže šestoro dece, zaljubljeno se gledao pozirajući na sinoćnjoj premijeri Anđelininog filma "U zemlji krvi i meda" održanom u Sarajevu.

Scenaristica i režiser filma izgledala je elegantno u crnoj haljini, a zaljubljeno ju je pratio Bred u finom crnom odelu. Ali, iako je par izgledao srećniji nego ikad, a čak se u poslednje vrme priča da ipak planiraju venčanje, stabilnost njihove veze mogao bi da poljulja novi projekt Bilija Boba Torntona koji želi da snimi film o svom braku s Anđelinom.

Producent Aleksander Rodnianski potvrdio je za Variety da će Bili Bob potpisati scenario i režiju filma koji se temelji na divljem odnosu dvoje glumaca. Film, naslovljen "And Then We Drove", opisuje se kao "ulični film", a planirano je da će se snimati ove godine.

"To je film o muškarcu koji kreće na put i koji će pokupiti devojku na ulici i o tome što se s njima događa na tom putu. Film postavlja jedno od onih životnih pitanja - što je to i kako se u ovo mogu uklopiti", kaže Tornton.

Anđelina se udala za Bilija Boba 2000. godine u Las Vegasu, dva meseca nakon što su obavili svoju vezu. Njihov brak je često punio naslovne strane zbog neretko bizarnog ponašanja bračnog para koji je uključivao i nošenje bočica krvi oko vrata. Dok je Bili Bob u potrazi za odgovorima iz svoje prošlosti, Bred i Anđelina gledaju u budućnost. Na Berlinalu je Bred rekao novinarima da je na Anđelinu ponosan svake večeri.

2024 © - Vesti online