Sreda 15.02.2012.
17:52
Press, Srna

Nemci traže hapšenje Đukanovića

Da li mu preti sudbina Iva Sanadera: Milo Đukanović
 

"Znam iz neposrednih kontakata sa diplomatama EU da traže da se u Crnoj Gori dogodi `sanaderizacija`, da Đukanović doživi sudbinu Iva Sanadera, što znači da bude uhapšen. Imao sam ponude da učestvujem u tome, ali smatram da je to nečastan posao", rekao je Bulatović.


On tvrdi da su mu Nemci nudili da špijunira Đukanovića znajući da su protivnici, ali da je to nečastan posao u kome nikada ne bi učestvovao.


"Bez obzira na to koliko mi bili politički protivnici, miliji mi je Đukanović takav kakav jeste, nego bilo koji drugi koga će dovesti nemački ambasador u Podgorici", rekao je Bulatović u intervjuu za beogradski "Nedeljnik", koji izdaje list "Pres".

On kaže da je smrtni greh Đukanovića što se opredelio da elektrodistributivni sistem Crne Gore proda italijanskoj firmi, a ne Nemcima.


"U internoj podeli Njemačka je ta koja sada upravlja Crnom Gorom, a smrtni greh gospodina Đukanovića nije bilo ono što je poznato našoj javnosti, nego činjenica što se opredelio da elektrodistributivni sistem Crne Gore proda italijanskoj firmi, a ne Nemcima", rekao je Bulatović.

2024 © - Vesti online