Sreda 15.02.2012.
16:22
telegraf.rs

Severina zamolila medije da ne objavljuju slike njene bebe

Sve informacije o bebi će se znati, sem slika, zamolila Seve

Kako bi se sprečile sve moguće zloupotrebe vezane za paparaco fotografije, koje će nastati prilikom Severininog izlaska iz bolnice, a na koje njen verenik Milan i ona ne mogu da utiču, Severina je preko svog menadžera poslala u etar molbu.


Petrović je svim medijima u Hrvatskoj prosledio molbu o neobjavljivanju fotografija i snimaka najiščekivanije bebe na Balkanu trenutno. Prenosimo je u celosti.

"Poštovani, Ovim, u ime Severine Vučković i Milana Popovića, a shodno Zakonu o medijima i Kodeksu časti hrvatskih novinara, molim sve urednike da nakon Severininog poroda ne objavljuju snimke i fotografije njihove bebe koje bi eventualno mogli snimiti ili dobiti od bilo kojeg izvora. Isto tako, molim sve fotografe i snimatelje da ne snimaju i ne fotografišu, odnosno njihove urednike, da ne objavljuju snimke i fotografije na kojima će se nalaziti beba prilikom izlaska iz porodilišta.

Sve osnovne informacije o budućem porodu i o odlasku Severine iz porodilišta poslaću vam na vrijeme. Zahvaljujem na razumevanju i poštivanju ove molbe.
Srdačan pozdrav, Tomislav Petrović".

2024 © - Vesti online