Sreda 15.02.2012.
11:10
Vestionline, zurnal.rs

Ješić i Terzić Toletovi izazivači?

Zvezda je kao hleb nasušni za srpski fudbal - Karadžić

Goran Ješić je gradonačelnik Inđije, poznat kao veliki kritičar i saveza i udruženja klubova, istupio je iz skupštine, a prošlog proleća optužio rivale u borbi za opstanak za nameštanja posle kojih se Inđija vratila u PLS.

Zvezdana Terzića je Karadžić nasledio na kormilu saveza, kada je ovaj napustio zemlju pre nego što je podignuta optužnica zbog navodnih malverzacija prilikom transfera, u vreme dok je bio čelni čovek OFK Beograda.

Terzić se predao, bio u pritvoru, ali je posle izlaska ponovo aktivan u fudbalu, član je skupštine FS Beograda i vratio se fudbalu.

Sam Karadžić je u intervjuu rekao dosta zanimljivih stvari vezanih za izbore, a ocenio je da je sadašnje rukovodstvo uspešno i da to ne treba posmatrati kroz prizmu neodlaska na EP.

Nagovestio je da su njegovi kandidati za selektora Siniša Mihajlović i Ljubiša Tumbaković, ali se i ogradio uz reči da ne odlučuje on nego savez.

"To je pitanje struke", tvrdi Karadžić.

Odbacio je optužbe iz Zvezde da je naklonjen crno - belima uz konstataciju da je to alibi za neuspešne.

"Zvezda je kao hleb nasušni za srpski fudbal", konstatuje Tole.

Ponovio je da ne veruje da se namešta, a o slučaju "Dragiša Pejović" tvrdi da ga treba ignorisati.

"To su ljudi koji su nezadovoljni otišli iz klubova i mislim da tome ne treba pridavati pažnje, niti verovati u to", rekao je Karadžić za Žurnal.

2024 © - Vesti online