Sreda 15.02.2012.
10:41
Blic, Srna

Nastaće haos u zatvorima kad dođe Bojović

Snežana Malović: Naša je obaveza da sprečimo obračune kriminalnih klanova u zatvoru
 

"Kada oni budu izručeni, u zatvorima će se istovremeno naći dvojica vođa suprotstavljenih klanova - Luka Bojović i Sreten Jocić. Naša je obaveza da sprečimo obračune njihovih klanova u zatvoru, kao i njihov beg iz zatvora", rekla je Malovićeva za "Blic". 

Malovićeva je rekla da, posle hapšenja Luke Bojovića i još trojice pripadnika zemunskog kriminalnog klana, u Srbiji više nema ozbiljne kriminalne oganizacije i da je razbijen balkanski narkokartel, koji već godinama predstavlja pretnju ne samo Srbiji, nego i van granica Evrope.


Ona je napomenula da nisu završeni postupuci protiv Željka Maksimovića - Make i njegove grupe, kao ni protiv Darka Šarića, osumnjičenog za šverc kokaina, jer su u bekstvu.


"Niko od njih nije u Srbiji. Ima još nekoliko onih koji su van domašaja našeg pravosuđa, ali sam uverena da će svi biti uhapšeni", rekla je Malovićeva.


Luka Bojović tereti se za organizaciju više ubistava, dok je Milisavljević u odsustvu osuđen zbog ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića i zločina "zemunskog klana".

2024 © - Vesti online