Utorak 14.02.2012.
22:18
Vestionline

Het-trik Kataija, Moreira i Oumaru teže povređeni

Het-trik Aleksandra Kataia za samo devet minuta

Interesantno je da je Metalurg do 60. minuta vodio sa 2:0 golovima Žuniora u 26. i Sidorčika u 54. minutu. A onda se za samo devet minuta dogodio potpuni preokret i to u režiji igrača koji je pre odlaska u Olimpijakos, već nosio dres Novosađana.

Katai se tri puta upisao u strelce u 60, 65. i 69. minutu, a konačan rezultat postavio je Ilić u 86. minutu. Ukrajinci su meč završili sa deset igrača pošto je isključen Čojko.

U izveštaju iz Antalije navodi se da su igrači Metalurga igrali veoma “prljavo” što je uzrokovalo teže povrede Moreire i Oumarua. Nakon žestokih startova rivala iz Ukrajine, dvojica ključnih uigrača su zaradili teže povrede i pre vremena završili pripreme.

Po preliminarnim izveštajima Dr Vukosava, Abubakar je zaradio težu distorziju skočnog zgloba i kolena, dok o stepenu povrede Moreire još nema informacije.

Vojvodina je igrala u sastavu Janošević, Stevanović (Smiljanić), Pavlović (Branković), Mojsov, Trajković, Apija (Poletanović), Novaković (Ađuru), Moreira (Vulićević), Mitošević (Katai), Abubakar (Ilić), Bojović (Škuletić).

2024 © - Vesti online