Nedelja 10.01.2010.
01:22 >> 10:54h
24sata.hr

Ceca trudna sa Vladimirom?

Beogradski mediji prenose kako je Ceca trudna već tri meseca sa Vladimirom Cvetkovićem (31).

Svetlana Ceca Ražnatović

Maneken se navodno prijateljima poverio o mogućoj prinovi u porodici. Njih dvoje su se navodno verili na dočeku Nove godine, ali kasnije je Ceca demantovala takve navode, kao što je oporvgnula glasine da očekuje svoje treće dete.

Ceca je, naime, beogradskim medijima izjavila da "ne razmišlja ni o novoj udaju niti o trećem detetu", a Cvetković je takođe bio "oprezan u izjavama“ na tu temu.

Svetlana Ražnatović se, prema sopstvenim rečima, u početku "samo družila sa Vladimirom, a presudnu ulogu da započne vezu s njim imala su njena deca - Veljko i Anastazija.“

"Dok smo se Vlada i ja družili, oni su stalno ’navijali’ za njega, bilo je insinuacija u stilu ’što bi bilo dobro’, narodski rečeno - provodadžisali su“, izjavila je Ceca nedavno.

Plejboj

 

Ovo nije prvi put da je Cvetković u žiži tabloida. Pre Cece, poznat je i kao dečko Ksenije Pajčin, Katarine Ostojić Kaje i Aleksandre Meljničenko (eks Nikolić).

Vladimir Cvetković Cvele je Novosađanin. Jedan je od najpopularnijih manekena modnog studija "Klik”, a već deset godina sa uspehom radi kao model u zemlji i inostranstvu.

Na našem tržištu gotovo da ne postoji muški brend za koji nije radio reviju ili snimao katalog. Snimio je veliki broj reklama za poznate svetske brendove – "Tojota jaris”, "Amstel”, "Subaru”… kao i niz editorijala za najpopularnije muške časopise "Plejboj”, "Maksim”, "Mens helt”, "FHM”…

Vlasnik je jedne beogradske klinike za estetsku hirurgiju, tačnije za presađivanje kose, tretmana koji je svojevremeno i sam uradio.

2024 © - Vesti online