Utorak 14.02.2012.
14:58
Mondo

Anđelina stigla u zemlju krvi i meda

Anđelina stiže na sarajevski aerodrom
 

Rediteljski prvenac Anđeline Džoli izazvao je burne reakcije javnosti u regionu, koja će imati prvu priliku da ga zvanično pogleda na gala premijeri u Olimpijskoj dvorani "Zetra". Organizatori premijere apelovali su na posetioce da ulaze samo na određene ulaze, i da ne dolaze svojim automobilima jer im neće biti dozvoljen pristup okolini dvorane.

Anđelina i Bred Pit u Sarajevo su stigli oko podneva, a još uvek nije poznato da li su sa njima i njihova deca. Glumica je otišla u hotel "Evropa", gde će održati konferenciju za medije i prenoćiti, a grad će napustiti u sredu.

Večerašnjoj premijeri će prisustvovati rediteljka i scenaristkinja filma sa porodicom, kao i glumačka ekipa - Zana Marjanović, Goran Kostić, Vanesa Glođo, Rade Šerbedžija, Branko Đurić i drugi.

Nada se dobrim reakcijama publike
 

Džolijeva je ovog vikenda u intervjuu za "Press" rekla da se nada da će publika u regionu imati "otvoren um i srce" pri gledanju filma, kao i da ne gaji antisrpska osećanja, već da je želela da ispriča jednu ljubavnu priču koja je smeštena u srce ratom zahvaćene bivše Jugoslavije.

2024 © - Vesti online