Utorak 14.02.2012.
11:24 >> 14:40h
Vestionline

Putin bi da se Rusi više seksaju

 Putin brine o natalitetu
 

U svojoj kampanji za povećanje populacije, Putin je obećao više slobodnih mesta u vrtićima, jeftinije stanovanje i novčane beneficije majkama koje rode treće dete.

Putin je istakao da će dati novac majkama koje reše da rode treće dete, kako bi na taj način podstakao i druge žene da rađaju što više dece.

Putin upozorava da će do 2050. godine demografska karta Rusije biti katastrofalna i da nešto mora biti preduzeto po tom pitanju.

Putin uveo veronauku i etiku u škole

Kampanja u Rusiji bez Putinovih slika

Moskva: Ko je za, a ko protiv Putina!?

"Suočeni smo sa rizikom da se pretvorimo u prazan prostor o čijoj sudbini nećemo odlučivati mi", rekao je ruski premijer.

Njegov poziv građanima da se aktiviraju i razmnožavaju izazvao je burne reakcije na internet forumima, u kojima je premijer izložen podsmehu.

- Znači treba da vodimo ljubav non-stop? U SSSR-u su govorili da nema seksa u državi. U Ruskoj Federaciji važi pravilo "vodi ljubav da bi dobio pare" - napisala je žena koja se potpisala kao Ina.

Drugi korisnik je napisao da je "Putin kao Bog. On će povećati stopu nataliteta i spasiti Rusiju. Kao Prometej!” Treći je ostavio sledeći komentar: “Ako žena neće da rađa, to ništa ne može da promeni, bez obzira u šta on ulaže novac.”

Inače, Putin po treći put učestvuje u trci za predsednika države.

2024 © - Vesti online