Utorak 14.02.2012.
10:56
Opera17

Parovi: Pijane Alka i Ceca vređale takmičare

Pijane pionirke: Ceca i Alka
 

Naime, vidno pripita Alka počela je da vređa sve oko sebe, a njoj se pridružila i pijana Ceca, koja se po običaju odmah posvađala sa svojim suprugom Milanom.

Alka i Ceca su prvo galamile, zatim psovale i vređale. Vrhunac "genijalnih" izjava, koje nisu imale veze ni sa temom rasprave, dostignut je kada se najbolja rukometašica sveta okrenula ka Alki i rekla:

- Ja sam bre Titova pionirka!

Pevačica je "drugarici pionirki" salutirala:
- Smrt fašizmu, sloboda narodu!
 

Milan pokušava da urazumi suprugu (Cecu Kitić)
 

Pošto se sa drugaricom po flaši složila u ljubavi prema najvećem sinu naših naroda i narodnosti drugu Titu, vidno pripita Kitićka je izašla u baštu i ničim neizazvano počela da viče na svog supruga Milana, koji je pokušavao da smiri situaciju govoreći da stiša ton.

Kao obično, bučnu i bahatu Cecu nije zanimalo šta Milan govori, već je pritrčala Alki koja je došla kod njih u baštu da zapali cigaretu, pa je, onako, sestrinski izljubila.

Nove drugarice (izgleda, po čaši): Alka i Ceca
 


U jednom trenutku, od pijanstva, iz čista mira Alka Vuica se stropoštala na pod. Tada je Milan video da je "dara prevršila meru", pa je počeo da viče na Cecu,

Skandali u Parovima

Na žalost, ovo nije prvi skandal u "Parovima". Bilo ih je mnogo, a možete ih pogledati OVDE.

upozoravajući je da "povuče kočnicu", ali se u raspravu uključila Alka i uhvatila Milana za ruku, stavljajući se u zaštitu svoje nove drugarice.

Ostali učesnici, koji su se držali po strani, bili su zgroženi ponašanjem ove dve takmičarke.

2024 © - Vesti online