Subota 09.01.2010.
18:25
Tanjug

Nađa Higl se uselila u svoj stan

Sa dva miliona dinara koje je ranije dobila od pokrainskih vlasti Nađa će moći da potpuno opremi svoj stan
Namešten dvosoban stan od 59 kvadrata u pančevačkom naselju Kotež II Nađi je poklonjen za sportska dostignuća. Darodavac je njen grad Pančevo, a opremljen je iz sredstava vlade Autonomne Pokrajine Vojvodine.

Ovim gestom Nađa je postala prvi građanin Pančeva koji je od grada dobio stan u vlasništvo, a Bojan Pajtić predsednik izvršnog veća Vojvodine je najavio i izgradnju olimpijskog bazena u ovom gradu.

Nađa Higl je rakla da je zadovoljna što je dobila svoj krov nad glavom i zahvalila se svojoj porodici na podršci u karijeri.

“Konačno imam i svoj krov nad glavom, u svojoj 23. godini i eto to najviše dugujem bratu i svojim roditeljima, jer su bili uz mene kada mi je bilo zaista najteže i kada sam htela da odustajem”, rekla je ona.

Nađa Higl već narednih dana ide na tronedeljne pripreme u Španiju, a posle će se odazvati i pozivu Japanaca da pripremno sparinguje sa njihove dve najbolje plivačice, sve u cilju što bolje pripreme za predstojeća ovogodišnja nadmetanja, pogotovo za Evropsko prvenstvo u velikim bazenima, koje se održava u avgustu u Mađarskoj.

2024 © - Vesti online