Ponedeljak 13.02.2012.
10:24
Blic

Policija odbila da objavi nalaz obdukcije tela Vitni Hjuston

Izvor televizije "E!" rekao je da je policija odbila da obelodani izveštaj sa obukcije jer bi objavljivanje bilo kakvih detalja iz njega moglo da ugrozi istragu koja je u toku.

Vitni Hjuston - jedna u nizu tragičnih sudbina američkog šoubiznisa

Policija je ranije saopštila da "nema očiglednih znakova kriminalih radnji", ali je odbijanje da se saopšte nalazi pobudilo sumnju da je obdukcijom pronađeno nešto neočekivano.

Uobičajena praksa u SAD je da forenzičari saopšte ili da je poznat uzrok smrti, ili da će ostati nepoznat do završetka toskikoloških analiza, koje mogu trajati nedeljama.

Poslednji put je ova praksa prekršena prilikom istrage smrti kralja popa Majkla Džeksona, pa je sigurno da će ćutnja policije Beverli Hilsa zakuvati teorije zavere.

U međuvremenu, američki mediji listom bave se pretpostavkom da se Vitni Hjuston udavila kada je, pod uticajem lekova i alkohola, zaspala u kadi hotelske sobe.

U sobi hotela "Hilton" na Beverli Hilsu nađeno je šest bočica sa tabletama, među kojima je bio i snažan antidepresiv "ksanaks". Policija u sobi nije zatekla drogu ili alkohol.

Ipak, policija veruje da je pevačica pila alkohol ranije te večeri, a zatim i lekove, što je kombinacija koja ju je uspavala u kadi.

2024 © - Vesti online