Subota 11.02.2012.
12:35 >> 17:56h
Fonet

Ljajić: Ovo je godina koju su pojeli izbori

Lider SDS-a: Rasim Ljajić
 

Radi se o sporu između DS i SPO i čekamo ishod njihovih dogovora, rekao je Ljajić za Novosti i istakao da nije uključen u taj spopr i da ne može da pretpostavi kako će sve da se završi.

"Očekujem da se nađe neko rešenje, jer treba da se izglasaju važni i povoljni krediti, među kojima je i investicija u Koridor 11. Kao koalicija, šaljemo lošu poruku građanima i to pred izbore. Bolja koordinacija nije uspostavljena od prvog dana i ovo je logična posledica. Nova vlada iz ovog treba da izvuče pouku", rekao je Ljajić.


Ljajić je ocenio da će ovo biti najteža godina od početka krize.


U ekonomskom smislu kriza ne jenjava ni u evrozoni ni u SAD, a kod nas se sve multiplikuje jer nije završena ni privatizacija, a imamo neodrživ ekonomski sistem, rekao je on.


"Plašim se da će ovo da bude godina koju će da pojedu izbori. Po sili zakona, pogodio nas je najgori mogući scenario - da u vreme najveće krize imamo i parlamentarne i lokale i predsedničke izbore. Do kraja godine nas čekaju kampanje i izborne kalkulacije. Silno vreme ćemo da potrošimo dok se vlast ne uspostavi", upozorio je Ljajić.

2024 © - Vesti online