Subota 11.02.2012.
03:41
Beta

Troje ljudi poginulo u saobraćajnoj nesreći

Foto: Arhiva

U sudaru su poginuli supružnici Ivana i Ivica Popović iz sela Popovci kod Leposavića i Marko Milović iz Kosovske Mitrovice.


Ivana Popović dovezena je u kosovskomitrovačku bolnici bez znakova života, dok su njen suprug Ivica i Marko Milović preminuli u bolnici tokom hururških intervencija.


"Pacijenti su dovedeni s teškim telesnim povredama. I pored velike borbe dežurnog tima lekara, koji su uporedo u dve hirurške sale vršili operacije, njihovi napori da spasu dva mlada života ostali su uzaludni", rekao je načelnik Hirurškog odeljenja u Bolnici u Kosovskoj Mitrovici, primarijus doktor Radimir Janković.


Do nesreće je došlo kada je, najverovatnije zbog klizavog kolovoza i neprilagođene brzine, putničko vozilo marke "tojota" kojim je upravljao Ivica Popović prešlo na suprotnu stranu kolovoza i u njega je direktno udario vozio "fijat stilo".


Za upravljačem "fijata" bio je Miljan Milivojević, koji je zadobio lakše telesne povrede i nalazi se na Ortopedsko odeljenju u Bolnici u Kosovskoj Mitrovici.

2024 © - Vesti online