Subota 11.02.2012.
08:00
Vestionline

Kako sprečiti momčiće da masturbiraju?

Antimasturbator - možemo ga nazvati i muški pojas nevinosti...
 

Samozadovoljavanje je bilo nekada, ne tako davno, smatrano kao nezdravo, neprirodno, kao đavolja rabota... Uzrok bilo koje bolesti u 18, 19, pa i u dobrom delu 20. veka, mogla je da bude masturbacija. Ako bi neko oboleo od šizofrenije ili nekog drugog oblika mentalne bolesti, za tu je ludost sigurno bio kriv ručni rad!


Pametni umovi tog doba setili su se mnogih “istinitih priča“ o teškim posledicama masturbacije, i time su plašili mlade dečke. Ako strašne priče nisu pomagale, mudrijaši su - sve zbog zdravlja nesrećnih tinejdžera, razume se, mladićima natačinjali ovaj metalni “uređaj“.


U “uređaj“ bi položili penis u mekom stanju (ah, jao, kuku... zamislite ako u tome krene erekcija... ah...). Metalno antimasturbacijsko pomagalo je na dnu imalo rupice, kroz koje bi nesrećni vlasnik uređaja mogao da se olakša. Ovu mašineriju na telu je držala snažna kožna uzica.


Ovakve uređaje možete videti u brojnim muzejima, a jedna od ovih spravica koje možete da vidite pre nekoliko meseci na Ibeju (eBay) je prodata za 1.500 dolara.

2024 © - Vesti online