Petak 10.02.2012.
01:48 >> 03:12h
Vestionline

Pas ujeo voditeljku za lice

U "živoj" emisiji voditeljku je za lice ujeo argentinski mastif o kome je pravila priču, a koji je spašen iz zaleđenog ribnika
 


Voditeljka se previše približila uznemirenom psu koji je instiktivno reagovao zgrabivši je zubima za usnu i sada se oporavlja nakon rekonstruktivne operacije, prenosi sajt buzzfeed.com. Kajli Dajer na teži način je naučila kako se ne treba unositi u lice nepoznatom (i verovatno uznemirenom) psu kojeg je vatrogasac Tajler Sugaski u utorak izvukao iz zaleđenog ribnika. On i pas nazvan Gladiator Maksimus, zajedno sa vlasnikom, gostovali su u jutarnjem programu kod voditeljke Kajli Dajer kada se odigrao ceo nemili događaj pred velikim auditorijumom koji je posmatrao emisiju uživo.


Nakon incidenta voditeljka je imala rekonstrutivnu operaciju usne i oseća se dobro.


- Bio sam kod nje posle incidenta. Dobre je volje i nadam se da će se vrlo brzo oporaviti - rekao je vatrogasac Sugaski i dodao da je ceo događaj bio vrlo šokantan za njega i da mu nije delovalo da se tako nešto može dogoditi.


Pas je će biti zadržan desetak dana u Centru za životinje gde je i lečen od hipotermije nakon čega će biti vraćen vlasniku.

2024 © - Vesti online