Četvrtak 09.02.2012.
12:10
Kurir rs

Karleuša i Ceca u tviter ratu?

Jelena Karleuša prozvala Svetlanu Ražnatović zbog greške koju je napravila pri kucanju, nakon čega je ova obrisala komentar

Posle jedne od poruka dobrodošlice (Nema me jedan dan na Tviteru i evo šta se desi. Dobro došla, draga), Ceca je napisala: Ništa što se ne može nadohnaditi.

Ona je, čim je uvidela grešku, brže-bolje obrisala svoj komentar, ali Jeleninom oku to nije promaklo.

Ceca 7. aprila u Cirihu


Kako saznajemo od izvora bliskih menadžmentu folk zvezde Svetlane Ražnatović, ona će 7. aprila nastupiti u Švajcarskoj. Nakon najavljenih koncerata u Sloveniji 31. marta i 1. aprila, Ceca će turneju nastaviti u Cirihu, u klubu „Fejs“.

- U Žitorađi se sve piše sa H - prozvala ju je Karleuša na Tviteru.

Nakon toga su Ražnatovićkini fanovi počeli da je vređaju.

Cecin fan: Kako je živeti s tim da te niko ne podnosi? Ispušiš mi k...., znam da si za to lepo plaćena u belom svetu. Cecin profil se puni kao Marakana, a Karleušin zjapi kao Arena onomad.

Karleuša: Hahahah! Ja radim to isključivo iz ljubavi, iz ljubavi, iz ljubavi. I ja volim da preteram - ne zameri! Srce za sve srpske hejtere!

Polemiku je Karleuša okončala tvitom: Moji fanovi su nadasve pismeni i kulturni ljudi.

JK: Fanovima ne naplaćujem ljubav!

Jelena Karleuša će u martu objaviti jubilarni, 10. album i, kako je napisala na Tviteru, neće naplaćivati skidanje novih pesama s interneta.

- To dobijate svi! I to besplatno! Ja vam ljubav ne naplaćujem! - istakla je JK, jasno ciljajući na Cecu, koja je 30. maja 2011. godine naplaćivala 118 dinara skidanje svoje pesme "Šteta za mene“ s internet sajta "Miligram mjuzika“.

2024 © - Vesti online