Sreda 08.02.2012.
13:07
B. Simonović - Vesti

Da li samo Milo može da leti?

Najpre je Pavlović optužio vlast i nadležne državne službe da su nespremno dočekali već danima najavljivanu snežnu stihiju i ustvrdio da je jedan od razloga za kolaps u saobraćaju čak i na glavnim, magistralnim putevima, bilo to što je prošlog četvrtka mobilisana velika mehanizacija na čišćenju piste na aerodromu u Podgorici kako bi avion kojim se iz Moskve vraćao Milo Đukanović mogao sleteti u ovu vazdušnu luku.

Ukoliko nije u pravu, obećao javno izvinjenje: Koča Pavlović i Milo Đukanović

Ne birajući reči, nazivajući Pavlovića lažovom ''koji je zbog potkradanja Crne Gore pravosudno gonjen“, Đukanović je uzvratio tvrdnjom da je to samo jedna u nizu Pavlovićevih laži i halucinacija na njegov račun, da se on Pavloviću očigledno priviđa i tamo gde ga nema. On dalje tvrdi da je u Moskvu otputovao redovnim letom ''Montenegroerlajnsa“ 26. januara ove godine i da se redovnim avionom ove kompanije i vratio 31. januara i to preko aerodroma u Tivtu, dakle dva dana pre haosa na aerodromu u Podgorici.


Pavlović je i juče, u odgovoru na Đukanovićev ''utuk“, ponovio tvrdnju da je na aerodromu u Podgorici prošlog četvrtka angažovana sva raspoloživa mehanizacija za čišćenje da bi Đukanovićev avion mogao sleteti i da je odmah potom opet zatvoren. Ukoliko se, pak, pokaže da je tačno to što tvrdi Đukanović, Pavlović je obećao javno izvinjenje crnogorskoj javnosti, ali i najavio da će se u tom slučaju dogoditi vanredno stanje, jer će to biti prvi put da je ''diktator koji decenijama vlada na lažima“ kazao istinu.


Sad se čeka da ''Montenegroerlajns“ obelodani liste putnika na relaciji Podgorica – Moskva i obratno i saopšti da li je tačno ono što tvrdi Đukanović ili ono što tvrdi Pavlović.

2024 © - Vesti online