Sreda 08.02.2012.
11:14
Večernje novosti, Vestionline

Ceca iz pritvora, pravac na scenu

Kako saznaju ''Novosti'', magazin sličan onom koji je izdala uz albume ''Gore od ljubavi“ i ''Idealno loša“ pojaviće se prvih dana posle Cecinog izlaska na slobodu.

Uskoro na slobodi: Svetlana Ražnatović

Poznati producent i kompozitor Aleksandar Milić Mili, Cecin dugogodišnji saradnik, obelodanio je krajem januara da pevačici priprema dve nove pesme i turneju koja će početi u martu. On je izjavio za beogradski list da će nove pesme sa albuma ''Ljubav živi“ dobiti novo ruho, te da će se remiks verzije naći na CD u sklopu magazina.

- Pripremam specijalan magazin koji će sadržati Cecinu veliku ispovest, ekskluzivni intervju o povratku na estradu, novim pesmama, planovima i svim stvarima koje će interesovati publiku. U okviru časopisa biće i dva CD, jedan sa remiksima novih pesama, koje su obrađene u svetskom ruhu, kao i dve potpuno nove numere kojima će biti zaokružen album ''Ljubav živi“ - rekao nam je Mili, koji uveliko razmišlja o tome da Ceci napravi veliki beogradski koncert.

Najvatreniji fanovi pevačice snimili su u znak podrške prošle nedelje u njenom studiju pesmu ''Svi za jednu“, posvećenu svojoj omiljenoj pevačici. Oni će 22. februara u 12 časova, po njenom izlasku iz kućnog pritvora, organizovati doček najvećoj srpskoj muzičkoj zvezdi. Fanovi su poziv uputili preko zvanične ''Fejsbuk“ stranice popularne pevačice, koja će ovih dana dostići cifru od 400.000 pristalica.

2024 © - Vesti online