Utorak 07.02.2012.
17:56
net.hr

Kostelić poručio Đokoviću: Tenis može da igra svako

Ante Kostelić vodi privatni rat u svojoj glavi
 

Na priredbi se našao i Ivicin otac, Ante Kostelić, koji je za Gol.hr još jednom naglasio u kako teškim uslovima radi njegova porodica, nameračivši se ni manje ni više nego na najboljeg tenisera na svetu, Novaka Đokovića, dobitnika nagrade Laureus za najboljeg svetskog sportistu u 2011 godini!


''Ne postoji baš nijedan primer u Hrvatskoj, ni pre ni sad,a niti će ikada da postoji, da vi vodite jedan privatni rat protiv celog sveta'', izjavio je Kostelić senior i pokušao to da objasni na primeru tenisa:


''Recimo, tenis stvarno može da igra svako. Ima odličnih tenisera iz Čilea, Argentine i tako dalje. Skijaški krug je ograničen. Da vas samo podsetim da je Đoković rođen na Kopaoniku i da je probao da skija. Budući da smo prijatelji s njima, iskoristiću ono što su rekli - Skijanje nije tenis, skijanje je mnogo komplikovano'', izjavio je Ante Kostelić.


Eh, šteta što je tenis popularniji od tog skijanja, i što je Srbija bolja od Hrvatske i u njemu, i u rukometu, i u vaterpolu... i što smo to sve potvrdili u jednom danu - 29. januara, kad je Nole osvojio Australijen open, vaterpolisti Srbije zlato na prvenstvu Evrope, a rukometaši srebro, takođe na prvenstvu Starog kontinenta, gde su Hrvati osvojili bronzu... Kako, bre, neko nije iskomplikovao i te sportove, pa da Hrvati urade i nešto više u ova tri sporta...

2024 © - Vesti online