Subota 09.01.2010.
03:34
Vestionline, Večernje novosti

Đorđević: Neću nigde iz Partizana!

"Možda u klubu ne računaju na mene, ali ja na dve i po godine ugovora računam. Svi planovi su mi vezani za crno-bele i ne razmišljam o odlasku. Dakle, što se mene tiče, dolazim na prozivku, spreman za početak priprema i za novu polusezonu", izjavio je Đorđević za "Večernje novosti" i dodao:

"Osim jednog kratkog razgovora sa trenerom Stevanovićem, niko me iz kluba nije zvao dok sam na odmoru, tako da nemam nikakvu konkretnu informaciju oko svega što se priča i piše u Srbiji. Šef je najavio da će se opet javiti, ali za sada nije, tako da ovde lagano treniram i čekam prozivku, na koju ću doći raspoložen kao i svaki put do sada, jer sam se uželeo saigrača i fudbala", dodao je Đorđević.

Odlazak kapitena crno-belih neki povezuju navodnom svađom sa trenerom Stevanovićem, dok drugi tumače kao najavu Partizana da podmladi odbrambenu liniju i pruži šansu Marku Jovanoviću, Srđi Kneževiću, Vojislavu Stankoviću.

Nije od juče - Nenad Đorđević
"Ako je u pitanju podmlađivanje, to pozdravljam i nemam ništa protiv. Ja ću da dođem na pripreme, treniram i na taj način da pokušam da pokažem da imam kvalitet da igram. Što se tiče te druge teme, meni nije poznato da sam u sukobu sa trenerom, osim ako to nije nešto od juče. Štaviše, upravo je šefov predlog bio da odem na odmor pre poslednje utakmice. Nikad nisam imao konflikt ni sa kim u Partizanu, pa ni sa Stevanovićem, a pogotovo ne sa saigračima, to možete lako da proverite", izjavio Đorđević.
2024 © - Vesti online