Utorak 07.02.2012.
12:06
24sata.rs

Štulić traži da se promeni ime klubu nazvanom po njemu

Ne živim na tuđ račun, pa ne mojte ni vi na moj - poručuje Džoni Štulić

Štulić, koji već 20 godina živi u Holandiji, dodaje da je to samo jedan u nizu klubova kojih ima po celoj bivšoj Jugoslaviji, a koji su posvećeni njemu.

"To nema veze sa mnom. Uvek sam bio protiv toga. Mrzim idole, nikada nisam bio idol. Nikome ne mogu zabraniti da mu budem idol, ali sigurno neću dozvoliti da to od mene prave. Ja sam protiv toga, to je prevara", izjavio je Džoni Štulić (59).

Pevač takođe dodaje da se niko nije usudio da klub nazove "Bijelo dugme" ili "Merlin" jer bi oni odmah reagovali.

"Neka odmah promene ime jer ću ih ganjati. Ja ne živim ni na čiji račun, a pogotovo ne živim na njihovim bankovnim računima. Neka mi se skinu s moga. Protiv sam toga da me iskorišćavaju, to je za njihovu korist. Nije to zbog toga što ja nemam ništa od toga nego sam protiv takvih stvari. Toga u moje vreme nije bilo i kafići su izvrsno radili. To je upereno protiv mene, a ja to nisam zaslužio i onda sam pogođen", kaže Džoni.

U razgovoru za "Dnevni avaz" Džoni se osvrnuo i na objavljivanje brojnih kompilacija i CD-ova bez njegovog znanja i odobrenja. "Radim na tome da sve to povučem. Ali, neće bagra da se skine. Šta čovek može da preduzme? Uspeli su da pokvare sve što uhvate, i šta ja da radim kad svi rade kvarno", kaže pevač koji još od rata nikome nije dao dozvolu za objavljivanje njegove muzike.

2024 © - Vesti online