Petak 08.01.2010.
23:31
Tanjug

Upad u stan državnog sekretara

Državni sekretar Ministarstva za ljudska prava Marko Karadžić
 

"Da li je to poruka kojom neko želi da pokaže da zna gde živim i da može da uđe kad hoće, ja ne znam", rekao je Karadžić i naveo da se nada da će nadležne institucije uraditi sve kako bi se taj slučaj rešio.

Državni sekretar u Ministarstvu za ljudska i manjinska prava Marko Karadžić, inače i funkcioner parlamentarne stranke Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV), kazao je da je bio na ručku kod roditelja, a da je po povratku u stan, koji se nalazi na petom spratu u zgradi bez lifta u Beogradu, zatekao haos i nered.

"Ništa od vrednijih stvari nije uzeto", rekao je Karadžić i naveo da je primetio da je iz stana jedino nestala kasica u kojoj se nalazi 100 kovanih dinara.

LSV je saopštila da je zabrinuta zbog tog događaja i zatražila da policija i nadležni organi što pre pronađu počinioce i da o tome budu obavešteni javnost i stranka čiji je član državni sekretar Karadžić, navedeno je u saopštenju te stranke.

Stan Marka Karadžića nalazi se u Pančevu, a nepoznate osobe u tom gradu u nekoliko navrata su mu pretile i po gradu lepile plakate uvredljive sadržine.
 

2024 © - Vesti online