Ponedeljak 06.02.2012.
18:52 >> 21:26h
Beta

U Srbiji danas angažovano 760 pripadnika VS

Ministarstvo odbrane je saopštilo da je u prethodna četiri dana, ukupno angažovano oko 1.200 pripadnika VS, sa više od 60 mašina.

I danas aktivni

Republičkom štabu za vanredne situacije, nakon proglašenja vanredne situacije u Srbiji, na raspolaganju stoji 14.000 pripadnika VS i 50 mašina koje mogu da rade na raščišćavanju snega, piše u saopštenju.

Pripadnici VS su proteklih dana pomagali građanima u čišćenju snega i bili su angažovani u 35 opština među kojima su Beograd, Zaječar, Sombor, Raška, Vranje i druge.

Studenti policijske akademije čistili sneg

Studenti Kriminalističko-policijske akademije u Zemunu i 111 polaznika Centra za policijsku obuku u Sremskoj Kamenici pomagali su danas građanima u čišćenju snega na više lokacija, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Kako je saopšteno, ta praksa će biti nastavljena i u narednim danima.

Studenti su, kako je saopšteno, čistili sneg u pešačkim zonama i na autobuskim stajalištima u Ulici cara Dušana u Zemunu, a sutra će očistiti platoe ispred Kliničko-bolničkog centra "Zemun" i Doma zdravlja.

Polaznici Centra očistili su trotoare i parking prostor u reonu mesne zajednice "Sava Kovačević" i obližnje prodavnice Podunavlje-Beočin, kao i više autobuskih stajališta i pešačkih prelaza u Sremskoj Kamenici, piše u saopštenju.

2024 © - Vesti online