Ponedeljak 06.02.2012.
18:02
Alo

Anđelina postala leš koji hoda!

Anđa spala na 44 kilograma
 

Anđelinina (36) pojava na dodeli SAG nagrada, na koju je došla u društvu supruga Breda Pita (48), zaprepastila je prisutne, pošto bi njena idealna težina, na 172 centimetra, koliko je visoka, trebalo da bude 57 kilograma, a utisak nezdrave mršavosti dodatno je pojačala crna haljina. Ali, kako otkriva izvor blizak glumici, ona zbog prenatrpanog poslovnog rasporeda i obaveza prema deci jednostavno zaboravlja da jede!


- Ona zaboravlja da jede, a kad je gladna, uzima samo koštunjavo i bobičasto voće. To je sve što je jela tokom dana, iako je mogla da traži šta god je htela - rekao je izvor blizak glumici i dodao da je nedavno na jednom snimanju tražila samo voćne plodove.


- Toliko je zauzeta decom da zaboravlja na hranu, a kad ima vremena, ne odvaja se od voća i povrća. Posebno voli egzotične plodove. Uvek govori kako su puni hranjivih materija - otkriva izvor.

Inače, novi hit među holivudskim zvezdama sada su akai bobice, koje rastu na drvetu palme, slične su grožđu, a poznate su po tom što poboljšavaju metabolizam i podstiču mršavljenje.


- Anđa izgleda jako mršavo, ali ona se samo smeje kad joj je neko to kaže i brani se pretrpanim rasporedom koji ima. Svejedno, izgleda nezdravo. Svi primećuju kako joj ramena štrče - tvrdi izvor.


Anđelina i Bred imaju troje usvojene dece - Medoksa (10), Zaharu (7) i Paksa (8) i troje biološke dece - Šajlo (5) i blizance Vivijen i Noksa (3). Izvor blizak poznatom paru pre nekoliko dana je izjavio da je glumica u trećem mesecu trudnoće i da nosi blizance, što bi broj dece ovog para trebalo da poveća na ukupno osam.

2024 © - Vesti online