Ponedeljak 06.02.2012.
17:35
Vestionline

Igor Milanović: Pobedićemo Vašaš

Dosadnom igrom do trijumfa? - trener Partizana Igor Milanović

Meč se igra u sredu uveče od 19 časova na Banjici, a crno-belima je neophodan trijumf, jer ne žele da se još u ligaškom delu oproste od titule šampiona Evrope.

"Moramo da dobijemo da bismo ostali u igri za četvrtfinale. Vašaš je izuzetna ekipa, uigrana i kvalitetna. Ipak, i oni kao i mi imaju oscilacije u dosadašnjem delu sezone. Bitno je da kontrolišemo meč od početka, ne gubimo previše lopti i verujem, da na neki način dosadnom igrom možemo da pobedimo Vašaš", rekao je Milanović na konferenciji za novinare.

On je dodao da je poslednjih 20 dana razmišljao kako da u ekipu uklopi igrače koji su na EP u Ajndhovenu osvojili zalatnu medalju.

"Kako nekoga vratiti posle osvajanja Evropske titule. Probaćemo da odigramo na svežinu, a onda ćemo imati dovoljno vremena da ih spremimo, jer će ostati tri nedelje do utakmice sa Segedinom u poslednjem kolu", kazao je Milanović.

Partizan će u duelu sa Vašašom biti jači za dva povratnika iz SAD, Luku Šaponjića i Ivana Ratkova.

Tim sa Banjice u prvom delu sezone igrao je nerešeno 10:10 na gostovanju Vašašu u Budimpešti. Partizan posle četiri odigrane utakmice ima samo četiri osvojena boda i potrebne su mu dve pobede za nastavak takmičenja u najelitnije evropskom klupskom takmičenju.

2024 © - Vesti online