Subota 04.02.2012.
16:08
Blic

TV Prva ukrala licencu za "Top modela"

- Nemam razloga da se svađam sa dotičnom kada će sud već sredinom ovoga meseca imati kompletiranu sliku o svemu. Lepo je to što Stankovićka veruje svom poslodavcu, ali istina će biti poražavajuća za nju - kaže za „Blic“ Nenad Jakšić.
On tvrdi da je Ivana Stanković na dan uoči izbora zvala vlasnicu „Beograd Prometa“ i pretila dvojicom advokata da će je tužiti ukoliko se šou održi u tom klubu.


- Mene ni ona niti njeni advokati nisu zvali direktno. Ja imam informaciju da je devojka koja radi marketing na Fejsbuku pogrešila i oglasila da Stankovićeva vodi program - istakao je Jakšić.


On je dodao da je izbor za „Top-model Srbije“, čija će pobednica učestvovati na izboru „Top-model sveta“, dobio licencu od kompanije WBO koja je već 19 godina zadužena za održavanje tog izbora u svetu.


- Ovaj izbor za „Top-model Srbije“ nema veze s rialitijem „Srpski top-model“ ili mojim rialitijem „Top model by N J models“ - napominje Jakšić i dodaje:


„Da li sam ja kopirao šou „American Next Top Model“ Tajre Benks ili je „Prva“ ukrala meni šou, mislim da je svima jasno i sud će morati to da uvidi i presudi u moju korist.“

2024 © - Vesti online