Petak 03.02.2012.
13:50 >> 16:00h
RTS

Vučić: Demokrate su očajne i ne znaju šta rade

Vučić: Nećemo odgovoriti uvredama na račun DS
 

Aleksandar Vučić ocenjuje sramnim saopštenje DS-a, u kome se navodi da je lider SNS-a Tomislav Nikolić najveća politička kukavica, ocenivši da je ono "izraz očaja, propasti režima i dokaz u kakvoj se panici nalaze".
 

Vučić je naveo da je razlog te panike istraživanje javnog mnjenja, a o rezultatima govori, kako je rekao, ponašanje DS-a.
 

Zamenik predsednika naprednjaka je naveo da saopštenje DS-a izgleda kao da je pisano 1946. godine, pošto je njegova suština bila izneti što više ličnih uvreda na račun SNS-a i Tomislava Nikolića.


Vučić je naveo da naprednjaci na saopštenje demokrata neće odgovarati uvredama, neće za njih reći da nisu hrabri i neobrazovani, jer to ne bi bilo korektno prema političkim protivnicima.
 

SNS će, dodao je, na saopštenje odgovoriti pitanjima - da li su oni ili SNS krivi za neuspešne privatizacije, otpuštanje radnika, loš položaj Srba na Kosovu i Metohiji i zato što Srbija nije u EU.
 

"Kako kritiku mogu da drže oni čija je Vlada zemlju zadužila za dodatnih šest milijardi evra, odnosno 60 evra po sekundi i otpustila 300.000 radnika više nego što je zaposlila", rekao je Vučić.
 

Prema njegovim rečima, naprednjaci će voditi kampanju čistu kao suza i ponovio da ni danas nije rekao nijednu ružnu reč o političkim protivnicima, niti izneo neku "prljavu kvalifikaciju".  

Zamenik šefa SNS-a najavio je da će ta stranka u ponedeljak, 6. februara, u skupštinsku proceduru uputiti predlog zakona o javnim nabavkama koji, kako je rekao, predstavlja temelj za promenu u političkom sistemu i borbi protiv korupcije.
 

Vučić je rekao i da će naprednjaci "uzeti lopate u ruke" i čistiti sneg, kako bi deca bar u ponedeljak mogla da idu u školu. "Mi ćemo uzeti lopate i čistiti ono što oni ne mogu kamionima", zaključio je Vučić.

2024 © - Vesti online