Petak 03.02.2012.
14:58
Vestionline, Novosti

Grant kaznio Babovića i Ilića

Babovića i Ilića su probudili saigrači i oni su direktno iz postelje utrčali u autobus sa zakašnjenjem od pet minuta. Iako im Grant nije odmah ništa rekao, kada je počeo trening stavio je do znanja igračima da neke stvari moraju da se razgraniče već na startu.

“Ne volim da pričam o disciplini, jer ste vi profesionalci i sami morate da vodite računa o sebi. Za kašnjenje nema opravdanja, ako ja ne kasnim, nemojte ni vi”, naglasio je Grant i dodao:

“Morate da vodite računa o svemu. Vaše telo je kao mašina i da bi funkcionisalo morate da ubacujete gorivo. Nikako nije dobro da dođete na trening bez bar malo unete hrane, jer onda ne možete normalno da funkcionišete”.

Grant je Babovića i Ilića kaznio sa po 50 evra, a Grant je naglasio da bi svako sledeće kašnjenje moglo da donese teže da padne igračima ‘crno-belih’. Na pitanje da li je sličnih problema imao i u Čelziju, Izraelac je odgovorio:

“Drogba je stalno ujutro kasnio kod Murinja na treninge. Kada sam ga upitao što ga ne kazni, rekao je da su to prepodnevni treninzi i da nije toliki problem. Napomenuo sam mu da bi to moglo da se ponavlja i popodne, ali mi je samo kratko prozborio: Drogba je Drogba”. 

2024 © - Vesti online