Četvrtak 02.02.2012.
11:00
Vestionline, Novosti

Za Tadića malo i sedam miliona

Toliko su njegov klub i Tvente pregovarali oko seobe u Enšede. I na kraju je direktor zeleno-belih Hans Nijland odbio ponudu vrednu sedam miliona evra, smatrajući da je srpski reprezentativac vredniji timu za drugi deo sezone od pomenutih miliona.


Tadić se pekao na tihoj vatri na licu mesta, a njegov menadžer Zoran Pavlović vratio se u Beograd.

"Bilo je napeto, ali sam na osnovu razgovora sa ljudima iz Groningena u ponedeljak pretpostavljao ovakav epilog. Groningen se ne odriče evropskih dometa, imaju za vratom i navijače, tako da nisu imali hrabrosti da prodaju Tadića ove zime. Celu priču sa Tventeom su prolongirali do leta", otkriva Pavlović.

Pored Tventea, Borusija iz Menhengladbaha je takođe do poslednjeg dana čekala na odluku Groningena.

"Nemci su u Tadiću videli zamenu za Rojsa i čekali su do poslednjeg dana vesti iz Groningena. Tvente je bio uporaniji, ali je ishod bio isti".

U proteklih mesec i po dana Groningen je odbijao uz pomenute klubove i Romu, Lacio, prema pisanju medija i Liverpul, pa Bajern.

"Osim Tventea i Borusije, svi ostali su želeli igrača na pozajmicu. Gronignen se jednostavno ponaša tržišno, ima priliku da višestruko zaradi na Tadiću i ako nastavi sa ovakvim igrama može da vredi i više. Odbili su sedam miliona i odlučili da rizikuju. Videćemo šta će biti na leto, znam samo da Tvente i Borusija neće odustati jer su mi najavili da žele nastavak pregovora", ne krije Pavlović. 

2024 © - Vesti online