Sreda 01.02.2012.
23:11
Alo

Mima zaboravio da je bio u braku?!

Glumac važi za večitog neženju
 

Naime, poznati Crnogorac, koga neopravdano krasi epitet "večitog neženje", i te kako je bio oženjen pre 20 godina izvesnom Sunčicom, ali iz njemu znanih razloga taj odlazak pred matičara ne ubraja u svoju privatnu biografiju!


Prema saznanjima do kojih je "Alo!" došao, Mima se oženio 21. novembra 1992, na svoju krsnu slavu Aranđelovdan, devojkom koju je upoznao u Herceg Novom, a koja je tamo bila na letovanju. Posle nekoliko meseci zabavljanja, Karadžić je odlučio da ozvaniči njihovu vezu, a kum na venčanju bio mu je niko drugi nego kolega Žarko Laušević! Mladenci su na svadbi bili neobično stilizovani - mladoženja je nosio teget odelo, a mlada roze venčanicu! Posle zvaničnog dela, glumac je organizovao slavlje u Paviljonu "Cvijeta Zuzorić", a reportaža s ovog veselog događaja je čak bila objavljena u nedeljniku "TV novosti"!


Ubrzo nakon toga, supružnici su se rastali, a o jedinoj registrovanog gospođi Karadžić više niko ništa nije čuo. Nije se ni moglo čuti, pošto Karadžić sve ove godine tvrdi da nikada nije bio u braku.

- Nisam nikakav večiti neženja jer sam pobornik braka. Nekoliko puta sam po nekoliko godina živeo sa svojim partnerkama, ali jednostavno sam smatrao da nam potpis kod matičara nije neophodan. Moglo je da me zakači da se oženim pre 20 godina, a na taj potez mogu da se odlučim i za dvadeset dana. Ne bežim od braka, ali mi se jednostavno nije desio - rekao je Mima pre nekoliko dana u ekskluzivnom intervjuu za magazin "Svet".


U želji da provere kako je došlo do toga da zaboravi na venčanje, novinari su pokušali da stupe u kontakt s Mimom, ali im to nije pošlo za rukom do zaključenja ovog broja.

2024 © - Vesti online