Ponedeljak 30.01.2012.
15:40 >> 17:54h
Blic, Beta

Predao se bombaš sa Čukarice

Tatjana Kljun, koordinator pregovaračkog tima, rekla je za "Blic" da je Trifunović bio naoružan pištoljem i bombom i da je jednog trenutka opalio metak iz nepoznatih razloga.

"Najpre je ćutao, a onda je rekao da je nezadovljan radom policije i kako se vodio njegov slučaj. Odmah su angažovani svi timovi MUP, a osumnjičeni je posle dugog pregovaranja pristao da se preda. Odložio je oružje i u pratnji advokata odveden je u službene prostorije stanice", rekla je Tatjana Kljun.

Reporteri sa lica mesta izveštavaju da je Trifunović ispalio nekoliko metaka u vrata i tražio da razgovara sa ministrom unutrašnjih poslova Srbije Ivicom Dačićem. On je bio besan na službenike MUP-a, jer mu je pre godinu dana opljačkan stan, a policija još nije uhvatila lopove.

Prema nezvaničnim informacija, bombaš je iz Guče, ali policija nije želela da saopšti njegov identitet.

Saobraćaj u Lješkoj ulici i na delu Šumadijskog trga, gde se nalazi policijska stanica, trenutno je blokiran. U blizini policijske stanice nalazi se nekoliko desetina okupljenih građana, a policija ih sprečava da se približe iz bezbednosnih razloga.

U neposrednoj blizini nalazi se jedno vatrogasno vozilo i ambulantna kola.

2024 © - Vesti online