Ponedeljak 30.01.2012.
14:17
telegraf.rs

Probili zid između ćelija CZ-a pa noćima orgijali

Sve devojke iz sobe učestvovale u orgijama, sem najstarije koju niko nije hteo

Grupa maloletnih pritvorenika u beogradskom Centralnom zatvoru pre nekoliko dana uspela je da probije zid koji ih je delio od ženske sobe, posle čega su noćima orgijali sa damama, sve dok ih nije prijavila najstarija pritvorenica.

Kako otkriva izvor telegrafa.rs unutar zatvora, dame su od početka znale za plan njihovih kolega sa druge strane zida, i spremno su ih dočekale. Iz ženske sobe su noćima dopirali uzdasi i jecaji…


"Međutim, jedna starija gospođa, za koju niko iz muške sobe nije bio zainteresovan, i koja se žalila da zbog 'bluda u sobi' ne može da spava, prijavila je ceo slučaj zatvorskim čuvarima, posle čega je rupa zatvorena, a akteri orgija su porazmeštani po drugim sobama", rekao je sagovornik telegrafa.rs.

Iako ovo nije prvi slučaj probijanja zida, prvi put se desilo da je rupa otkrivena posle izvesnog vremena, mnogo kasnije nego u ranijim slučajevima.


"Očigledno da su se zainteresovane strane i iz muškog i iz ženskog bloka baš potrudile da sačuvaju svoju tajnu", rekao je izvor portala telegraf.rs.


Pritvorenicima su posao olakšali trošni zidovi u starom zdanju CZ. Kopali su i rukama i nogama, bušili zidove polomljenim šipkama od kreveta i svime što im je palo pod ruku. Preko dana rupu u zidu pokrivali su garderobom, paketima, hranom…

Na kraju je Uprava CZ-a, po dojavi, zakrpila rupu i razmestila stanare po sobama. Jedna od pritvorenica u ženskoj sobi, kako Telegraf saznaje, bila je i gospođa koja se u javnosti proslavila po seriji prevara koje je počinila s obe strane zatvorskih zidina.

Reč je o ženi koja je prevare vršila predstavljajući se svojevremeno kao rođaka i prijateljica Zvezdana Jovanovića, kao zamenik nekadašnjeg specijalnog tužioca Jovana Prijića ili kao njegova supruga. Bila je i u ulozi supruge Radeta Markovića, bivšeg šefa Državne bezbednosti, žene ministra Rasima Ljajića, kao i kume Mila Đukanovića.

2024 © - Vesti online