Ponedeljak 30.01.2012.
08:04
Alo!

Pinki je video Tita, a Mina Kostić - Kajli Minog

Mina Kostić se predivno provela u Australiji
 


- Ovo je bila moja prva poseta Australiji i zaista sam oduševljena kako su me naši iseljenici prihvatili. Veoma su ljubazni i srdačni, a među njima sam stekla i nekoliko prijateljica s kojima sam ostala u kontaktu. Vreme je bilo prelepo, pa sam jedan dan iskoristila da se osunčam na božanstvenoj plaži Paradiso. U Melburnu sam najduže boravila, a posebno me je oduševio čuveni restoran “Versaće“, u kom sam večerala s prijateljima - rekla je “džepna venera“ i dodala da je naletela na pop zvezdu Kajli Minog, koja je oduševila lepotom.


- Dok sam s prijateljicom šetala po Sidneju, pored nas je prošla devojka s tamnim naočarima koja mi se učinila poznatom. Trebalo mi je nekoliko sekundi da shvatim da je to Kajli Minog, a tek kada je nekoliko tinejdžera počelo da je doziva, bila sam sigurna da nisam pogrešila. Deluje kao da ima svega tridesetak godina i još je lepša bez šminke - izjavila je za “Alo!“ Kostićeva, koja je ovo putovanje iskoristila i za veliku šoping turu.


- Prtljag mi je bio težak skoro 40 kilograma, ali ne žalim što sam morala dodatno da platim. Najviše sam stvari kupila ćerki Anastasiji, koju sam opremila od glave do pete, a sebi sam uzela jednu unikatnu haljinu, koju sam papreno platila, kao i nekoliko pari cipela. Uskoro snimam spot za novi singl “Ne diži ruku na mene“, pa ćete moći da vidite šta sam sve lepo kupila - dodala je kroz osmeh pevačica.

2024 © - Vesti online