Nedelja 29.01.2012.
11:33
Mondo

Mačo Miki Rurk kao gej ragbista

Nekada "Lepi Miki", sada samo Miki

Miki Rurk (59) je unajmio ličnog trenera, išao je i na operaciju zatezanja lica, na strogoj je dijeti, a sve to da bi se što bolje pripremio za ulogu poznatog velškog gej ragbiste u vreme kada je on imao 37 godina.

Producent filma Kolin Vejnes kaže da razlika od 22 godine između glumca i lika koji igra ne bi trebalo da predstavlja problem, a slavni glumac je "zaintrigiran psihološkim mehanizmima koji su doveli do toga da Tomas krije svoju seksualnost jako dugo".

"Kada je Miki posvećen, kao što je to za ovaj film, on može da uradi apsolutno sve. Godine nisu nikakav problem i njemu se mnogo dopala priča o čoveku koji je igrao ragbi, koji je bio vrlo agresivan u svojoj igri a bio je gej. Za sve to je bilo potrebno dosta hrabrosti."

Kolin kaže da će film čije snimanje počinje u septembru biti mešavina filmova "Raging Bull" Martina Skorsezea i "This Sporting Life" Lindzija Andersona.

"Sport je korišćen kao pozadina kako bi se istražio unutrašnji sukob. Garet je pričao Mikiju da je uvek morao da bude više mačo na terenu od svih drugih igrača, upravo zbog te tajne koju je nosio u sebi."

Tomas je postao jedini britanski sportista koji je otvoreno priznao da je gej 2009. i proglašen je za najuticajniju gej osobu u Velikoj Britaniji, primivši nagradu "Hero Of The Year 2010". Trenutno je i favorit za pobedu u ovogodišnjem serijalu britanskog Velikog Brata sa poznatima.

2024 © - Vesti online