Nedelja 29.01.2012.
09:49
Alo

Ko sme da pljune Gocu?

Bivša članica grupe Tap 011: Goca Tržan
 

- Ako me bilo ko od gledalaca i vas prisutnih ikada više vidi na naslovnoj s dečkom ili budućim mužem, neka mi priđe i pljune jednu‚ šlajmaricu‘ pravo u lice - rekla je Goca Tržan prilikom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji, ali je njen zagrljaj s Rašom ovekovečen na naslovnoj strani magazina "Stori“, koji izlazi u ponedeljak!


Tržanova je takođe priznala i da je sama kriva zbog toga što se eksponirala s bivšim suprugom Ivanom Marinkovićem:
- Lupila sam rampu na privatni život. Sama sam kriva. Slikala sam se s bivšim mužem i detetom za naslovnice i verovala sam da je taj brak zauvek - rekla je bivša članica grupe "Tap 011“.

- Ne želim da fokus bude na mom emotivnom životu jer je to mnogo puta do sada zloupotrebljeno. Ni u intervjuu iz kojeg je izdvojena ta izjava nisam pričala o novom dečku, već o tome da nikada dete neću upoznati ni s jednim novim emotivnim partnerom dok ne budem sigurna da je taj muškarac stalan u mom životu na neki duži period. Mislim da bi to bilo previše frustrirajuće za nju, a imala je dovoljno šokova zbog razvoda svojih roditelja i neću da joj to ponovo priređujem. Deca se vezuju za ljude i sve dok ne budem uverena da kraj nekog želim da budem bar pet, deset ili više godina, neću je ni sa kim upoznavati - rekla je Goca za "Stori".


- Nikad se nisam slikala s dečkom za novine. Nisam ni znala da te slike uopšte postoje i iza toga stojim - bila je kategorična Goca Tržan u izjavi za "Alo!“ ovim povodom.

2024 © - Vesti online