Subota 28.01.2012.
17:45
Press

Nina nam je ulepšala život

Srećni roditelji sa bebom izlaze iz porodilišta

U elegantnom odelu, kaputu i sa šalom oko vrata novopečeni tata je pokazao da je taj dan prava svečanost za njega.

Bosiljčić je u porodilište stigao oko 11 časova i trudio se da što pre završi papirologiju i svoje princeze izvede iz bolnice. Nosiljku, pelene i odelo za bebu doneli su nešto kasnije njihovi prijatelji, kao i posluženje za osoblje koje se poslednja tri dana u apartmanu brinulo o Nini i Jeleni.

Nakon što su platili bolničke troškove i uzeli otpusnu listu, novopečeni roditelji su se tačno u podne uputili ka izlazu.


Na vratima bolnice jedna starija gospođa ih je sačekala da bi svojim ljubimcima sa malih ekrana čestitala, na čemu su joj Ivan i Jelena ljubazno zahvalili. Ništa manje interesovanje nije bilo ni ispred bolnice, gde su medicinske sestre i prolaznici mobilnim telefonima slikali poznati par.

"Samo tiho, da ne probudimo bebu. Ljubimo vas sve, hvala na čestitkama. Živi bili. Živeli!",  raspoloženo je rekao Ivan, dok je nosio Ninu i smestio je pored mame, na zadnje sedište auta.

Jelena je rekla da je oduševljena ulogom majke. "Od srca vam hvala na čestitkama. Veliku zahvalnost dugujem i medicinskom kolektivu GAK-a. Trudnoću i porođaj kakve sam ja imala svakome bih poželela. Divno iskustvo", rekla je Jelena.


Srećna porodica u proširenom sastavu uputila se u svoj dom, gde su ih sačekali najbliži, a Nininom dolasku najviše su se obradovali roditelji glumca i pevačice, koji su iz Užica i Kragujevca došli da bi prvi put videli unuku.

2024 © - Vesti online