Petak 27.01.2012.
14:07
S. Đurić - Vesti

Zoran Kalezić: Volim ljude i ne krijem emocije

Uz prijatelje: Miša Mijatović, Zoran Kalezić i Merima Njegomir
 

- Godinama planiramo i pripremamo ovo kapitalno izdanje, jer Zoran to zaslužuje. On je '80-ih godina bio najtiražniji pevač i snimio je 60 nosača zvuka. On je jedan od retkih pevača koji imaju specifičnu boju glasa i lepe pesme. Mi se u PGP ponosimo se sa jednim ovakvim umetnikom - rekao je Miša Mijatović. Kalezić se zahvalio svima na lepim rečima istakavši da je ovo važan dan za njega.


- Dao sam sebi zadatak da se promenim zbog muzike. Želim da zaboravim tužne dane i trenutke koji su iza mene. Ja sam čovek koji voli ljude i ne krije emocije. Tužan sam, jer mi fali dosta ljudi koji nisu tu, a trebalo bi da budu. Ali to je život. Hvala i životu što mi je dao šansu da mogu da kažem da sam srećan čovek. Sve što sam uradio bilo je od srca.
 

Pevač sa dušom

Pevačica i muzički urednik PGP RTS Merima Njegomir otkrila je da je Zorana upoznala pre 40 godina preko njegove majke.
- Kao mlada početnica došla sam u Podgoricu da pevam i tražila sam krojačicu koja će mi šiti haljine. Preporučili su mi jednu ženu, za koju se ispostavilo da je Zoranova majka. Ona mi je šila haljine i pričala o sinu. On je čovek sa najviše duše od svih pevača i mogao je da napravi čak i svetsku karijeru - rekla je Merima Njegomir.

2024 © - Vesti online