Četvrtak 26.01.2012.
19:05
Beta

Bambi: Istu Plazmu jedu i u Prištini i u Beogradu

Sva plazma dolazi iz iste fabrike, tvrdi Bambi

Kompanija Bambi je danas demantovala saopštenje Unije potrošača Kosova u kojem se tvrdi da, na osnovu analize Nacionalnog instituta za zdravlje Makedonije, "Plazma keks" nema sastojke deklarisane na pakovanju i da konzumiranje navedenog proizvoda nije bezbedno.


"Kompanija Bambi-Banat dobila je zvaničan odgovor iz Makedeonije da su tokom prošle godine obavljene dve analize Bambi Plazme i da je Institut utvrdio da su proizvodi zdravstveno bezbedni i u skladu sa propisima Makedonije koji se odnose na bezbednost hrane", kaže se u saopštenju Bambija.


Institut za javno zdravlje Makedonije je u istom odgovoru demantovao vest da je ta insititucija izdala rezultat koji Plazmu ocenjuje kao proizvod nebezbedan i opasan po zdravlje ljudi, naglašava kompanija Bambi.


"Svi Bambijevi proizvodi, uključujući i Plazmu, isti su za sva tržišta na kojima se prodaju i prozvode se u istoj fabrici, pod istim proizvodnim uslovima, poštujući zakonske propise i pravilnike koji su u skladu sa najvišom zakonskom regulativu Evropske unije i svih zemalja u kojima kompanija posluje", naglašava se u saopštenju.

2024 © - Vesti online